GLAMOUR-BOUDOIR FOTÓZÁS HÖLGYEKNEK.
Mindent a boudoir fotózásról

GLAMOUR-BOUDOIR FOTÓZÁS
Fehérneműben pózolni a kamera előtt néhány embernek a rémálmot jelenti. Másokat energiával tölt el egyéni vonzerejük felszínre hozása. A legtöbbünk egyszerűen csak idegenkedik a boudoir fotózástól, így összegyűjtöttük azokat a főbb pontokat, amire egy hasonló fotósorozat elkészítése során számíthatsz.

GLAMOUR-BOUDOIR FOTÓZÁS
Nincs szükséged végtelen önbizalomra 
Critsey Rowe fotográfus úgy becsüli, hogy a nők nagyjából 90%-a kellemetlenül érzi magát a kamera előtt a kezdetekkor. Némi idegenkedés, hogy felfedd tested, annak minden apró részletével együtt más emberek előtt, illetve, hogy mindezt kamera elé tárd, természetes reakció. Azonban ennek nem szabad meggátolnia téged a próbálkozásban. Michelle Hayes fotós szerint, hacsak nem vagy fehérneműmodell, aki a megélhetésért pózol félpucéran a kamera előtt, valószínűleg a komfortzónádon kívül esik hasonló cselekvés. A fotózás előrehaladtával viszont a legtöbb nő ellazul és elkezdi kényelmesen érezni magát a kamera előtt.

GLAMOUR-BOUDOIR FOTÓZÁS
Nincs szükség különleges alkalomra   A boudoir képek rendkívül népszerűek a menyasszonyok körében, akik meg akarják lepni leendő férjüket egy kis meglepetéssel a nagy nap előtt. Sokan új, egészséges testükről akarnak képsorozatot készíttetni egy fogyást követően; vannak, akik csak pozitív véleményeket hallottak a fotózásról és úgy döntöttek, maguk is kipróbálják. Azonban a nők életük különböző szakaszaiban máshogy szépek, ami okot ad akár a bizonyos változás utáni állapot megörökítésére (például gyermekáldás, válás, új karrier), akár valami új kipróbálására. Valójában viszont nincs szükség indokra, csináltathatod egyedül saját magadnak.

GLAMOUR-BOUDOIR FOTÓZÁS
Ajánlott a fotózás előtt találkozni a fotóművésszel   A fotós kiválasztása nem igényel nagy erőfeszítéseket egy átlagos fotósorozat elkészítésénél, azonban a buodoir fotózásra készülve meg kell találnod azt a személyt, akinek a szemén keresztül látni szeretnéd saját tested. Győződj meg róla, hogy a választott fotográfus portfóliójában szerepelnek hasonló képek, mint amilyeneket te szeretnél végeredményként látni. Az előzetes konzultáción pedig más dolgod sem lesz, mint kicsit feloldódni, és meggyőződni arról, hogy nincs félnivalód.

GLAMOUR-BOUDOIR FOTÓZÁS
Készülj fel   Felesleges magaddal cipelni egy egész bőröndnyi fehérneműt, melyek többségét utoljára a fősulin viselted. Alapszabály, hogy próbálj fel minden ruhaneműt, ami szóba jöhet a fotózás során, és csak azt vidd magaddal, amiben elégedett vagy a testeddel. A gyönyörű csipkés darabokon túl, egy laza ing, de akár egy kötött pulóver is működhet. Ne stresszelj, nincs szükség különleges előkészületre, a nyolc órás szépítő alvás és a hétköznapokon is elvégzett szépségtrükkjeid bőven elegendőek lesznek.

GLAMOUR-BOUDOIR FOTÓZÁS
 Bízz a fotósodban. Ha nem vagy profi modell, akkor valószínűleg nem fogod tudni, hogyan pózolj a kamera előtt, amivel nincsen semmi baj, hiszen a megfelelő irányítás a fotográfus dolga. Lehet, hogy egy-egy pozícióban nevetségesen fogod érezni magad, de bízz a fotósodban, aki minden erejével azon lesz, hogy a lehető legjobb képek szülessenek rólad.

GLAMOUR-BOUDOIR FOTÓZÁS
Használd fel a végterméket. Ne tedd el a fiók legmélyére és felejtsd el örökre. Felsorakoztathatod a képeket egy fotóalbumban, kalendáriumot készíthetsz belőlük, vagy akár be is kereteztetheted őket és kiteheted a saját fürdőszobád falára. A lényeg, hogy ne feledkezz meg erről a magabiztosságot nyújtó tapasztalatról.

GLAMOUR-BOUDOIR FOTÓZÁS
Mi is a glamour fotózás?  A glamour  (jelentése varázslatos szépség, ragyogás) olyan fényképészeti műfaj, amelynek célja a modell szépségének kiemelt ábrázolása. A stílus gyakran ötvözve használja a sminkelés, fodrászat, retusálás és a világítás technikáit, ezzel is hangsúlyosabbá téve a fotóalany szépségét, és elkendőzve esetleges hibáit.

GLAMOUR-BOUDOIR FOTÓZÁS
Ha szeretnéd egy kicsit szexisebbnek érezni magad, ha egy kis önbizalomerősítő löketre van szükséged, ha szeretnéd megmutatni a párodnak, hogy micsoda csodálatos NŐ a kedvese, ha épp szakítás vagy válás után vagy, ha sikerült végre elérned a hőn áhított formádat vagy csak egyszerűen szeretnél Magadról pár igazán szexi és nem hétköznapi fotót, akkor ezt a fotózást Neked találták ki!

Back to Top